Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2 editie 2017

Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2 editie 2017

Book By AXELOS

£85.00
5CPD Points
Description

PRINCE2 is 's werelds meest gebruikte projectmanagementmethode en is over de hele wereld erkend wegens vele succesvolle projecten.

Het 2017 handboek is de eerste bijgewerkte versie sinds 2009. Hierin wordt de schaalbaarheid en flexibiliteit van de methode sterk benadrukt en ook hoe de methode het beste op maat gemaakt kan worden voor de complexiteit en diverse vereisten van een project.

Belangrijke updates:

De nieuwe editie uit 2017 is de handleiding die als basis dient voor de syllabus en examens. De handleiding ondersteunt de bijgewerkte PRINCE2-certificatie voor examens van Foundation- en Practitioner-niveau.

De tweede druk van de zesde editie van Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2 (2017) bevat, naar aanleiding van feedback op de eerste druk, een reeks kleine aanpassingen om de algehele kwaliteit van het handboek te verbeteren. Geen van deze wijzigingen heeft enige invloed op de examens voor PRINCE2 Foundation of Practitioner.

In het handboek zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

Deze publicatie is ook verkrijgbaar als een pdf bij de TSO Shop

Houd er rekening mee dat als u een pdf-versie van dit handboek aanschaft, u deze niet mag gebruiken tijdens een openboekexamen.

Details
Number of pages:
ISBN: 9780113315529
Dimensions:
Price: £85.00
Format: Book
Publication Date: 29 Jun 2018
Availability: Available immediately
Reviews
Please login to leave a review.
Jan Verschelden 28 November 2019
It was handy t o have the dutch and the english version together to better understand the Prince2 methode